Brunnsborrning & installera bergvärme i Västerås

Vi hjälper våra kunder med vatten, bergvärme och entreprenad inom värme- och vattenförsörjning. I oss har du ett VVS-företag med lång vana av att leverera prisvärda, kostnadseffektiva lösningar. Vi kan hjälpa dig att borra dricksvattenbrunn samt installera en värmepumpsanläggning och borra för bergvärme.

Bergvärme – en ekonomisk lösning

Vid borrning för bergvärme borrar vi ett borrhål med djupet någonstans mellan 100-300 meter. För din trygghets skull får du besked om hur djupt vi behöver borra, och därmed också vad det kostar, innan vi påbörjar arbetet. I borrhålet monteras en kollektorslang som hämtar värme från berget. Värmen består till större delen av solenergi som lagrats i berget.

Vi hjälper dig att räkna

Hur mycket skulle du potentiellt kunna tjäna på att byta till bergvärme? Kontakta oss så hjälper vi dig att räkna på saken.

Brunns- och bergvärmeborrning i Västmanland med omnejd

Vi jobbar över hela Västerås med omkringliggande områden. Vår personal hjälper kunder i till exempel Freja, Klockartorp, Malmaberg eller Framnäs.

Ta kontakt med oss

Intresserad av bergvärme? Har du byggt en ny fastighet som behöver en dricksvattenbrunn? Kontakta oss så får du reda på vad detta skulle kosta. Vi ger dig ett mycket bra erbjudande i en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *