Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Västerås

Vi bidrar med vår expertis inom VVS vid våtrumsrenoveringar, där vi bland annat kan byta golvbrunnar och toalettstolar. Vi kan då ta hand om leverans, installation och återvinna utrustningen som byts ut, om du vill det. Vid våtrumsrenoveringar kan du också överväga att anlita oss som totalentreprenör för renoveringen.

Vi ger dig en heltäckande lösning för installationen eller bytet

Många av de nämnda bytena kräver arbetsinsatser av varierande slag. Byte av golvbrunn kräver till exempel i regel bilning. Därför tjänar du på att lämna över jobbet till ett proffs. Dessutom blir det, som vi nämnde, betydligt enklare för dig då vi tar hand om installationen från början till slutförd installation.

Din VVS-installatör i Västmanland

Vi jobbar som installatör och tar hand om andra uppdrag inom VVS åt kunder i till exempel Skallberget-Vega, Eriksborg-Hagaberg-Erikslund, Skälby, Råby eller Bäckby. Du har möjlighet till rotavdrag vid VVS-tjänster som utförs i din bostad.

Hör av dig om du vill ha en gratis offert

Hur mycket skulle den VVS-service du vill ha hjälp med kosta? Hör av dig till oss så får du reda på det. Du får så snabbt som möjligt återkoppling i form av en kostnadsfri offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *