Byta vattenutkastare & trädgårdskran i Västerås

Vi tar hand om bytet av vattenutkastare åt dig. Med vår hjälp blir den installerad och färdig att använda. Om du har en läckande eller gammal vattenutkastare kan vi byta ut den mot en modern, snygg och frostsäker variant.

Byten och reparationer av vattenutkastare

Vi kan utföra reparationer i den mån det är möjligt, ibland återstår dock endast att byta ut vattenutkastaren. Vi erbjuder då kompletta installationer, det betyder att vi hjälper dig från leverans till installation samt återvinning av delarna vi byter ut.

Frostsäkra trådgårdskranar går att montera i upp till en meter tjocka väggar

Genom att låta borrhållet för trädgårdskranen luta nedåt och placera kranens förslutningsmekanism på insidan av väggen får du en kran som är frostsäker.

Allt ingår när vi byter vattenutkastare i Västmanland med omnejd

Du kan få smidig och snabb VVS-service av vår skickliga personal om du finns i Västerås med närområde. Hör av dig om du behöver hjälp i till exempel Hammarby, Vetterstorp, Aorslund-Blåsbo, Jakobsberg-Pettersberg eller Kristansborg-Karlsdal.

Har du önskemål om en gratis offert?

Om din trädgårdskran behöver bytas eller om du vill installera en ny i en nybyggnation kan du höra av dig för att få ett gratis kostnadsförslag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *