Byte av stammar & badrumsrenovering. Västerås Klinta

Projekt beställt från vår kund: “Hej,
Jag har köpt en lägenhet och har inväntat föreningens beslut om ett stambyte ska ske eller ej. Nu tre månader senare så har det äntligen tagits ett beslut att det enbart ska ske parteilla stambyten i föreningen. Vid min badrumsrenovering så ska alltså ett stambyte genomföras och jag tar nu in offerter för detta. En offert kommer att skickas till föreningen för stambytet och jag önskar en för att också flytta plats på köket och dra in vatten och avlopp från motsatt sida av badrummet. Jag har haft en rörmokare (och även föreningens besiktningsman) på plats och det finns inga problem med detta utförande. Vore tacksam för snabb återkoppling om detta är intressant för er. Lägenheten är 39 kvm.”

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *