Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin & vitvaror i Västerås

Här har du ett VVS-företag som sysslar med försäljning, installation och service av vitvaror. Vi utför renoveringar samt bygger badrum och tvättstugor. Vi ordnar helhetslösningar åt fastighetsägare där vi kan byta vitvaror i alla berörda fastigheter. Vi tar självklart också hand om enstaka byten åt privatkunder.

Kompletta vitvaruinstallationer

Oavsett om du vill byta ut en tvättmaskin eller om det rör sig om ett flertal apparater är vi ett enkelt och smidigt alternativ för att ta hand om jobbet. Vi kan nämligen genomföra installationen från start till mål. Det innebär att vi kan ta hand om den utrustning som byts ut samt installera och optimera utrustningen vi installerar. Vi kan också ordna med eventuella rörarbeten och dylikt om det behövs.

Heltäckande VVS-installationer i Västmanland

Vi installerar vitvaror, tar hand om renoveringsprojekt och utför andra VVS-tjänster åt kunder i till exempel Vetterstorp, Krumeluren, Rönnby, Vallby eller Örnsta-Gryta.

Kontakta oss och få ett gratis offertförslag

Vad skulle det kosta dig att byta ut eller installera de vitvaror du vill ha hjälp med? Kontakta oss och få ett kostnadsfritt offertförslag för komplett VVS-service. Ring eller skriv, vi återkopplar så snabbt vi kan. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *