Installera eller byta vattenpump & värmepump i Västerås

Av oss kan du få hjälp av certifierade tekniker i samband med byte av vatten- eller värmepump. Om du eller dina hyresgäster upplevt att temperaturerna inomhus börjat skifta utan goda skäl kan det ha att göra med att värmepumpen behöver bytas. Det är dessutom i många fall en bra affär att byta ut en gammal värmepump då modernare varianter är mer energieffektiva.

Från leverans till installation

Du kan beställa din värmepump med tillhörande installation från oss. Vi kan förstås också utföra installation av värmepump som du redan beställt från annat håll. Vid installationen hittar vi bästa placeringen för att värmespridningen ska vara optimal samt uppfylla dina önskemål.

Visst har du rätt till ROT-avdraget

Ska du byta vatten- eller värmepump i ditt hem? Hör av dig till oss så får du veta hur mycket du kan spara genom att utnyttja ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss.

Låt en certifierad tekniker ta hand om din VVS-installation i Västmanland

Om din värmepump behöver bytas ut finns vi tillgängliga för att utföra detta i bland annat Klockartorp, Ängsgärdet, Notudden, Viksäng eller Framnäs. Våra uppdragsgivare är till exempel företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Snabb och smidig VVS-service

Hör av dig och prata värmepumpsbyte eller service av värmepump med oss. Du kommer att finna oss serviceinriktade och lyhörda. Vi återkopplar så snabbt som går med en kostnadsfri offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *