Installera enskilt avlopp, reningsverk, trekammarbrunn & slamavskiljare i Västerås

Vi gräver och installerar enskilt avlopp med mera till fastigheter som inte är anslutna eller ska anslutas till kommunalt avloppsnät. Detta gör vi till exempel för fritidshus, sommarstugor och annan bebyggelse ute på landsbygden. Kontakta oss för en gratis offert.

Enskilda avlopp anpassade till dina tomtförutsättningar

Vi jobbar med system för enskilda avlopp som anpassas till skyddsnivå, normal eller hög, beroende på lokala förhållanden; i det senare fallet installeras minireningsverk och system som separerar bort toalettvatten och så kallat gråvatten. I de flesta fall fungerar det dock med normal skyddsnivå.

Byten och reparationer

Du kan även anlita oss för underhåll av enskilt avlopp. Vi utför med andra ord reparationer, byten och underhåll av komponenter som trekammarbrunn, reningsverk och slamavskiljare.

Västmanland med närområde – vårt arbetsområde

Vi installerar, gräver och reparerar enskilda avlopp åt kunder i till exempel Kristansborg-Karlsdal, Jakobsberg-Pettersberg, Sandgärdet, Gideonsberg och Haga.

Kontakta oss med dina frågor om enskilt avlopp

Har du byggt nytt eller har du en sommarstuga som behöver enskilt avlopp? Om du har några frågor om detta ska du inte tveka att höra av dig. Vi ger dig ett prisförslag, helt gratis, och finns här för att ge goda råd. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *