Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Västerås

När renoverades avloppsstammen i din fastighet senast? En relining är ofta ett ekonomiskt gynnsamt alternativ till ett stambyte. När vi genomför den kan du räkna med ett toppresultat som håller rent i avloppsstammen och förlänger dess livslängd ordentligt. Vi kan besiktiga avloppsstammen i din fastighet utan kostnad för att ta fram ett offertförslag.

Hur en relining funkar

Relining är en typ av stamrenovering. Vid en relining byter man inte ut rören utan de fodras på insidan med en plastfilm. Detta gör så att avloppet förnyas, utan att några komponenter byts ut i onödan. Om en fastighet är äldre än 30 år börjar det bli dags att kontrollera avloppssystemet. Genom att genomföra en relining undviker du förslitningsskador som leder till vattenläckor och dyra skador.

Säkra renoveringar av rörledningar och avloppssystem i Västermanland med omnejd

Vi tar hand om relining i fastigheter i Västeråsområdet. Till exempel i Notudden, Viksäng, Lillåudden, Stallhagen och Lägarängen.

Dags att renovera avloppet?

Om du misstänker att det börjar bli dags att se över avloppet i din fastighet, till exempel om det drabbats av återkommande stopp, kan du höra av dig till oss. Vi bokar in en tid för att så snabbt som möjligt komma och genomföra en noggrann undersökning av avloppet. Mot bakgrund av vad vi hittar tar vi fram ett kostnadsfritt prisförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *