Stambyte & stamrenovering i Västerås

Hur länge sedan var det avloppsstammen i din fastighet fick en ordentlig översyn? Vid regelbundet underhåll håller en avloppsstam i flera decennier. En vanlig uppskattning är dock att en avloppsstam inte håller i mer än 50-60 år. Om det är dags för ett byte eller om du vill genomföra en grundlig besiktning av den befintliga avloppsstammen – kontakta då oss.

Stamrenovering eller stambyte?

Vid en stamrenovering gör vi ingrepp på den befintliga avloppsstammen. Dessa kan bestå till exempel av att byta ut slitna komponenter, genomföra relining med mera. Ett stambyte är ett totalt utbyte av hela avloppsstammen. Vilken typ av åtgärd som ska genomföras beslutas i samband med en besiktning, denna genomför vi utan kostnad i samband med offertförfrågningar.

Skicklig och certifierad rörservice i Västmanland med omnejd

Vi är rörspecialisten som verkar i Västeråsområdet och en del av kommunerna däromkring. Vi kan ta oss an arbeten i fastigheter i bland annat Klockartorp, Malmaberg, Skiljabo, Ängsgärdet och Framnäs.

Ta del av en kostnadsfri offert

Om du av en eller annan anledning känner att det är dags att se över avloppsstammen i din fastighet är det oss du hör av dig till. Vi utför en kostnadsfri besiktning av stammen, och du får en offert som också är kostnadsfri. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *