Stopp i avlopp & avloppsrensning i Västerås

Med tiden ansamlas hårda avlagringar i en avloppsstam. Detta gör att vattenflödet hindras vilket med tiden kan leda till fullständiga stopp. Vi är VVS-specialisten i Västerås som kan utföra mekanisk rensning eller högtrycksspolning för att förebygga den typen av problem.

Spola avloppet regelbundet för att förebygga problem

Det krävs inte särskilt mycket för att förebygga allvarliga skador till följd av avlopp som slammar igen. Ett avlopp som utsätts för normalt slitage bör spolas med ungefär fem års mellanrum. Det är en liten kostnad att betala för att förhindra allvarliga och kostsamma vattenläckor eller att delar av avloppet blir såpass skadade att de måste bytas ut.

Akut avloppsrensning & rörservice i Västmanland med omnejd

Vi hjälper kunder med akut avloppsrensning över ett stort område som omfattar Västerås med omkringliggande kommuner. Du kan med andra ord få snabb hjälp av oss i bland annat Sandgärdet, Gideonsberg, Freja och Haga.

Skriv eller ring för snabb VVS-service

Du kan få kontakt med oss genom att ringa eller skriva. Om du behöver hjälp snabbt rekommenderar vi att du kontaktar oss via telefon. Berätta hur vi kan hjälpa dig och få kvick återkoppling med en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *